1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
10.09.2010 11:44:10
Home
Forum
Search
Login
Register
Quick Links
New Posts
New Replies
User Settings
View Profile
Account Settings
Edit Profile
Site Info
Site Stats
Whos Online
Need Some Help?
Your Messages
Read Messages
Send A Message
[close]
Downloads
Forum
Najave
Recenzije filmova
Recenzije igara
Recenzije knjiga
Galerija
Linkovi
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
10.09.2010, 11:44:10 AM
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
ShoutBox!
Last 10 Shouts:
DieH@rd
Today
at 09:57:59 AM
SyFy serije su dobile malo pretumbavanje datuma premijera [Caprica/SGU/Sanctuary]. Go here for details
http://www.gateworld.net/...o-follow-sgu-on-tuesdays/
Relja
Today
at 08:42:01 AM
A zašto se tako zove?
Treki
Today
at 01:48:47 AM
Patkometrija - novi srpski termin za multiplayer
ivica
09.09.2010, 10:06:08 PM
E, napravio sam FB stranu moje zbirke priča. U narednim danima ću okačiti sve pa slobodno lajkujte, šerujte i sve to, pretty please
http://tinyurl.com/339f835
DieH@rd
09.09.2010, 06:56:54 PM
A ne ne Grimm, to ti se samo cini zbog blurovane ivice monitora...
Grimm
09.09.2010, 04:47:55 PM
IM 2 duplo vece djubre nego 1.
denny
09.09.2010, 04:43:29 PM
Mracna kula na TV? Uhh ja procitala prve 2 i dobila 4. :/ Ja bih prvo da zavrsim knjige pa tek onda da gledam filmove.
Aca
09.09.2010, 10:48:54 AM
Iron Man 2 (2010) 1080p BluRay x264 DTS-WiKi
DieH@rd
09.09.2010, 09:49:17 AM
Vejder je oficijelno bio jedan od boraca u Sould Calibur 4, a Hesus je napravljen preko ingame character editora.
Relja
09.09.2010, 09:47:15 AM
Kakva je ovo debilna/preterana igra u kojoj se bore Vejder i Isus?!?:
http://www.youtube.com/watch?v=pT_OQuRLfiw
Show last 50
Photon Tide
>
Forum
>
Naučna Fantastika i Fantazija
>
Battlestar Galactica
(Moderator:
Mal Reynolds
) >
Galactica
Pages:
1st
«
1
...
50
51
[
52
]
53
54
...
100
»
Last
Go Down
« previous
next »
Print
Author
Topic: Galactica (Read 73073 times)
kalkulus
Dominator
Re: Galactica
«
Reply #765 on:
15.03.2007, 02:28:28 AM »
meni je blago iritantan. ponasha se kao da je neka velika zverka, a do ove epizode ga nikad ni culi ni videli
I know it all, I just can't remember it all at once
DieH@rd
Living in 1080p
Dominator
:-/ Prosuo sam sok na tastaturu... :-/
«
Reply #766 on:
18.03.2007, 04:08:29 PM »
POJAVILI SU SE SPOJLERI ZA ZADNJE 2 EPIZODE!!!!
Ko oce nek ode i nek procita, ali nemojte da prenosite te spoilere ovde. Ako me neko spoiluje, glavu cu mu polomiti
Mislim, dovoljno je reci da govore da je ovo najboljih 2 sata galactice koje su ikada snimljene...
http://www.aintitcool.com/node/31923
< [morate selektovati prazne delove artikla, da bi ste otkrili spoilere]
«
Last Edit: 18.03.2007, 04:13:26 PM by DieH@rd
»
Mladene, ti ne smes da pocnes to [SC2] da igras pre mene! a AKO NESTO SPOILUJES tako mi TORA I ODINA, ZAPALICU TE TVOJIM SOPSTVENIM KURCEM UMESTO BAKLJE!!
-
Ivan
, on the release day of Starcraft II
Treki
BF2 Captain &
Dominator
Presumption is the mother of all f*ckups
«
Reply #767 on:
18.03.2007, 11:11:06 PM »
Ja necu da citam...a zivi bili pa videli tih najboljih 2 sata
Zasluzili smo posle "mlake" 3. sezone...
O'Neill: "We came here in peace, and we expect to go in one...piece."
Relja
Administrator
Dominator
ALL HAIL MEGATRON!
«
Reply #768 on:
20.03.2007, 06:05:56 PM »
Crossroads Part 1.
Još jedna dosadna. Ono, ima bitnih stvari, ali sve je dosadno urađeno. ALI...
Relja Trajković - Member of the
Photon Tide
tantalus
Guest
«
Reply #769 on:
20.03.2007, 07:00:39 PM »
Hvala onome ko je zaslužan za ovaj SPOILER tab.
Koliko sam se samo puta idiotski spoilovao na ovom topiku...
Relja
Administrator
Dominator
ALL HAIL MEGATRON!
«
Reply #770 on:
20.03.2007, 07:22:42 PM »
ja sam sada siguran da ću lepo da pročitam one spojlere od pre par poruka, pošto mi sve ovo deluje jako mlako. Jednostavno svejedno mi je da li ću da pročitam ili pogledam.
Relja Trajković - Member of the
Photon Tide
Treki
BF2 Captain &
Dominator
«
Reply #771 on:
21.03.2007, 04:51:54 AM »
Zanimljiva epizoda ali nista vise od toga...videcemo kakav ce da bude rasplet ali se deo toga da naslutiti iz najave za sledecu....
DieH@rd
Living in 1080p
Dominator
«
Reply #772 on:
21.03.2007, 09:18:08 AM »
Uh, josh kad pomislim da posle sledece epizode ide film! U tom filmu moraju neko opste ludilo da naprave!
Ja navijam za pojavljivanje onih aliena napravljenih od svetlosti, sto su bili u jednoj epizodi stare Galactice. Na kraju se ispostavilo da su to ljudi koji su "Ascendovani" u nematerijalno stanje...
Mladene, ti ne smes da pocnes to [SC2] da igras pre mene! a AKO NESTO SPOILUJES tako mi TORA I ODINA, ZAPALICU TE TVOJIM SOPSTVENIM KURCEM UMESTO BAKLJE!!
-
Ivan
denny
Dominator
avatars by Belanna @ belanna.faketrek.com
«
Reply #773 on:
26.03.2007, 07:52:12 AM »
Quote from: DieH@rd on 21.03.2007, 09:18:08 AM
Uh, josh kad pomislim da posle sledece epizode ide film! U tom filmu moraju neko opste ludilo da naprave!
Ja navijam za pojavljivanje onih aliena napravljenih od svetlosti, sto su bili u jednoj epizodi stare Galactice. Na kraju se ispostavilo da su to ljudi koji su "Ascendovani" u nematerijalno stanje...
Huh? Film? Ja sam, kao i uvek totalno neupucena. Tide je moj izvor informacija.
Sta znaci, kao kraj serije?
Elem, ono sto Relja rece
Jedino zbog toga cekam sledecu epizodu, inace jako sam se vec smorila sa Galaktikom... I dalje mi je Baltar ono naj naj lik, a i Laura je jos uvek ok... Interesantno je da mi sad nesto Adama nije kao ranije... Tako da mi ostala samo 2 lika koja su mi ok. Pih...
The Universe is vast and we are so small. There is really only one thing we can ever truly control... whether we are good or evil.
Tutti
Dominator
Astronomy Domine
«
Reply #774 on:
26.03.2007, 09:29:10 AM »
Spoilers - ne mogu skrivati pojedine delove teksta posto onda ostatak gubi smisao.
Ni mene nekoliko zadnjih epizoda BSG nije bas odusevilo, ali izgleda da RM priprema teren za neki svoj rasplet u kome ce sve ovo sto nam je ispricao imati nekoga smisla. Hteli mi to da priznamo ili ne, od pocetka BSG ima tendencije da raspravlja o politickim, religioznim i ljudskim dilemama. Stvar je u tome sto je to u ranijim epizodama neprimetno provlaceno kroz radnju i bilo je u funkciji radnje dok se sada to tendenciozno istice u prvi plan.
U "Women king" saznaje da postoji duboka mrznja izmedju pripadnika pojedinih planeta koja se granici sa mrznjom prema Cyloncima. Zatim se isticu duboke klasne razlike u pojedinim slojevima drustva. U tu pricu se po meni dosta nespretno ubacuje Balatar koji sa svojim pamfletima pocinje da pali siroke narodne mase, mada za to nema nikavu poziciju, jer ajde iskreno ko bi verovao coveku koji ih je napalio da slete na planetu na kojoj ce ih Cylonci desetkovati, a uz to si jos saradjivao sa njima i pusio tompuse. U ovome trenutku funkcija coveka iz naroda bi vise odgovarala Zareku nego Balataru. Religiozna nota koju poseduje Rosalinka ipak bi imala vise uticaja na narod, jer se on seti boga tek onda kada mu je frka. S druge strane ekstremisti bi zrtvovali Apolov zivot kako bi se resili Balatara, i taj deo mi je malo supljikav.
E sad posebna je prica Apolo koji zbog nekih svojih principa pravi sranje. Mislim ajde princip je princip, sukob sa taticom i sve to, ali ipak je morao sagledati konsekvence svojih postupaka, ali je ipak duh njegovog dede advokata proradio u njemu pa je poceo da se bavi pravnim smicalicama. Jer je otkrio, vidi boga ti, kako je Rosalinka narkoman. A kada je hladnokrvno pucao u coveka uopste nije razmisljao o pravosudnom sistemu.
Sve u svemu koliko je pocetak sezone bio dobar toliko je zavrsetak poprilicno los upravo zbog tendencije da se neke stvari na silu ubace u prvi plan i to bez pravog osecaja da se to utke u neku radnju koja bi na povrsini bila zanimljiva a u pozadini postavljala i davala odgovore na neka pitanja.
Careful with That Axe, Eugene
The world moved on...
neor
Terminator
«
Reply #775 on:
26.03.2007, 10:04:13 AM »
Quote from: Tutti on 26.03.2007, 09:29:10 AM
U tu pricu se po meni dosta nespretno ubacuje Balatar koji sa svojim pamfletima pocinje da pali siroke narodne mase, mada za to nema nikavu poziciju, jer ajde iskreno ko bi verovao coveku koji ih je napalio da slete na planetu na kojoj ce ih Cylonci desetkovati, a uz to si jos saradjivao sa njima i pusio tompuse.
Nije sletanje bilo njegova ideja. On ju je prihvatio kao svoju da bi pobedio na izborima.
A mi imamo slicne primere, neke jos zive a neke ne, koje uprkos svemu sto su uradili jos uvek slede i idolizuju stotine hiljada ljudi. Baltar je u odnosu na njih pravi svetac.
Zlatno doba, Darvinov radio, Brzina mraka -
http://www.neor.co.rs
Tutti
Dominator
Astronomy Domine
«
Reply #776 on:
26.03.2007, 10:48:35 AM »
Nebitno je da li je njegova ideja ili ne, vazno je da je on kao predsednik stao iza te ideje i bio njen nosilac.
A o nasim primerima ja na ovom forumu ne smem da komentarisem, kako ne bi dobili jos jedan zakljucan topic.
«
Last Edit: 26.03.2007, 10:50:24 AM by Tutti
»
Careful with That Axe, Eugene
The world moved on...
neor
Terminator
«
Reply #777 on:
26.03.2007, 12:56:07 PM »
Pa bitno je, jer mnogi ne smatraju njega odgovornim posto je on prakticno ispunjavao njihove zelje. Nije ih on ubedio i naterao da sidju. Samo je iskoristio priliku da se domogne polozaja kao sto to radi i predsednica kad god moze (a po meni je ona mnogo gora od Baltara).
Zlatno doba, Darvinov radio, Brzina mraka -
http://www.neor.co.rs
DieH@rd
Living in 1080p
Dominator
«
Reply #778 on:
26.03.2007, 01:05:00 PM »
OK, ljudi pogledao sam zadnju epizodu trece sezone.
Odma moram reci da nije na mene ostavila utisak kao prethodni season cliffhangeri [a i midseason cliffhangeri].
Sudjenje je proslo onako kako sam i mislio da ce proci, a kraj mi je totalno "meh"... Mislim galactica je u zadnjih nekoliko epizoda jako opala u kvalitetu, mislim barem gledajuci na prve 2 sezone. Mislim koji k**ac na uvodnoj spici pise "
CYLONS... ... And they have the plan.
" ????? kad se uopste ne pojavljuju, i sami neznaju sta ce sa sobom. Promenili su 3-4 plana do sada...
Sve u svemu drago mi je sto je gotovo, i sto do jeseni necu morati da gledam "
bent on vengeance
" Roselinku do tada. A i koliko cujem u planu je da BSG Film prati radnju Pegasusa, od pocetka rata do susreta sa Galacticom.
Crossroads, Part 2
8/10
«
Last Edit: 26.03.2007, 01:07:02 PM by DieH@rd
»
-
Ivan
Treki
BF2 Captain &
Dominator
«
Reply #779 on:
26.03.2007, 04:59:17 PM »
Quote from: DieH@rd on 26.03.2007, 01:05:00 PM
OK, ljudi pogledao sam zadnju epizodu trece sezone.
Odma moram reci da nije na mene ostavila utisak kao prethodni season cliffhangeri [a i midseason cliffhangeri].
Takodje...nije losa epizoda, ali sam isto od pocetka znao sta ce da bude izuzev sto nisam ocekivao
A najvise od svega me je iznervirala ona glupava muzika u zadnjih par minuta epizode...e, ne da se ne uklapa u BSG nego.....&%@^@%&...totalno mi je pokvarila "dozivljaj". Umesto da sve zacine sa dobro poznatim bubnjevima i sl. ali NE - oni moraju da ubace nesto novo ^@%*@#^%
Pages:
1st
«
1
...
50
51
[
52
]
53