Aliens: Colonial Marines se vraća?

Dugo najavljivana FPS igra koja se nastavlja na događaje iz istoimenog hit filma “Aliens” bi ove godine najzad mogla ugledati svetlost dana!

Američki studio Gearbox je od svog nastanka bio poznat za jednog od najefikasnijih, a nedavno su se probili i na vrhove prodajnih lista sa svojim hitom Borderlands. Redovno izbacuju igre svake godine, pa zato nas i interesuju vesti oko igre Aliens: Colonial Marines koja je najavljena davne 2006. godine a onda misteriozno nestala. Vlasnik franšize SEGA je godinama bila u problemima i usporavao rad na ovoj igri, ali ovih dana ćemo izgleda najzad saznati njenu sudbinu. Posle kratkog video teasera iz prošle godine, novinari širom sveta su u protekloj nedelji počeli da dobijaju misteriozne pakete. Sajt destructoid je dobio paket sa glavom lutke koju je malena Newt nosila u filmu Aliens, a Official Playstation Magazine je dobio repliku Pulse Riflea (osnovnog oružija marinaca).

Ovi marketinški potezi Gearboxa definitivno ukazuju da se zvanična premijera igre Aliens Colonial Marines najzad bliži. Njihov rad na epskom Duke Nukem Forever projeku je u završnim fazama, pa i ne čudi činjenica da oni polako kreću u nove pohode (fanovi najviše očekuju da čuju bilo kakvu vest o potencijalnom nastavku na Borderlands. E3 je iza ćoška (7. – 11. jun), a redakcija Photontide-a će vas obavestiti o najzanimljivijim vestima sa ovog sajma video igara.

Komentari: