Ben Affleck je novi Betmen!

Poznati holivudski glumac i režiser Ben Affleck će za dve godine stići na naše bioskopske ekrane kao novi Betmen u nastavku Zack Snyder-ovog filma “Man of Steel”.

Ben Afleck Clooney batmanDanas je internetom odjeknula vest da će oskarom nagrađivani glumac i režiser Ben Affleck obući odelo mračnog viteza i postati centralni deo nastavka filma “Man of Steel” koji nam je ovog leta prikazao novu verziju Supermena. Vođeni režiserskom palicom Zack Snydera, Henry Cavil i Ben Affleck će se sukobiti u filmu “Superman vs Batman” (oficijelni naziv filma i dalje nije poznat), a scenario će raditi Bryan Singer uz producentsku pomoć proslavljenog Christopher Nolana. Sudeći po detaljima objavljenim na prošlom Comic Con-u, film će biti inspirisan radnjom poznatog stripa “The Dark Knight Returns” u kojem se Betmen vraća u akciju posle nekoliko decenija neaktivnosti.

Najava o unajmljivanju Ben Afleck-a je dočekana na internetu sa tradicionalnom podelom podrške 50/50 od strane filmskih i stripskih fanova, što je mnogo bolje nego što su dobili Heath Ledger i Michael Keaton.

Šta vi mislite o ovom izboru glumca?

 

 

NAKNADNA VEST – Ne zaboravite da PhotonTide trenutno održava zanimljivu nagradnu igru. Posetite ovu stranicu i učestvujte!

Komentari: