Časopis “SERIJE+”

Predstavljamo vam novi časopis na našem tržištu.

U moru časopisa na domaćim kioscima, ovih dana jedan žuti logotip na crnoj pozadini privlači pažnju čitalaca, ali i kritike. U pitanju je prvi regionalni časopis specijalizovan za TV serije zapadne produkcije, koji nosi jednostavan i pamtljiv naziv – “SERIJE+”.

Suvišno je i pomenuti da se časopis na skoro 70 pažljivo dizajniranih strana bavi isključivo TV serijama, ovim fantastičnim fenomenom koji već desetinama godina vezuje milione ljudi za fotelju, a poslednjih godina je doživeo preporod i ekspanziju – nove, moderne serije, poput svima poznatih Očajnih domaćica, Hausa, Prave krvi, Vampirskih dnevnika i sličnih ostvarenja, imaju kolonije fanova, a promene glumaca, zaokreti u radnji i uzbudljivi finali sezona povlače za sobom jednako vatrene reakcije kao i transferi i rezultati u timovima fudbalske A lige. Ipak, ono “+” u nazivu postoji s razlogom i rezervisano je za kratak, ali efikasan osvrt na zapažene bioskopske filmove, pop muziku i književna dela koji su na neki način vezani za osnovnu tematiku časopisa.

Nije suvišna ni informacija o tome da se časopis osim na kioscima širom Srbije, u prodaji može naći i u većim gradovima Crne Gore, a u planu je ekspanzija i na ostatak regionalnih centara početkom naredne godine. Ovaj kvalitetan i jedinstven domaći brend će svakako pronaći put do svoje ciljne grupe u celom regionu, što i jeste ideja njegovih urednika od samog starta.

Sa veoma popularnom cenom (ispod 130 dinara), “SERIJE+” kao temu prvog broja obrađuju seriju “Igra prestola”, nastalu po čuvenom književnom serijalu epske fantastike, ali se osvrću i na druga, nešto mekša TV ostvarenja – pomenute Očajne domaćice i Prava krv, Tračara, Frindž, Okružen mrtvima i ostali popularni naslovi nisu ostali zaboravljeni. Prvi broj je u prodaji od 19. novembra i aktuelan je do 21. decembra, za kada je najavljeno novo izdanje.

www.serijeplus.com

www.facebook.com/serijeplus

Komentari: