Danas počinje BLIZZCON 2011

Armija fanova koje obožavaju Blizzard-ove igre će ovih dana moći skinuti prašinu sa svojih kostima i ponosno viknuti FOR THE HORDE!

Kao i svake godine, jedan od najpopularnijih (i najbogatijih) igračkih studija na planeti zemlji Blizzard Entertaiment će održati njihovu popularnu konvenciju. Posle 20 godina izavanja kvalitetnih naslova, fanovi franšiza Warcraft, Starcraft i Diablo će se ovih dana okupiti u Kaliforniji i pokušati da od zaposlenih u Blizzardu izvuku svaku moguću informaciju o budućim nastavcima njihovih omiljenih igara.  Ove godine Blizzard će prisutnima u konvenciji i milionima fanova koji će gledati uživo prenos preko interneta predstaviti novine oko novih World of Warcraft patchova, prve detalje oko Starctaft 2: Heart of the Swarm ekspanzije i objavu datuma dolaska Diablo 3 igre u prodavnice. Nadamo se da će i ovogodišnji Blizzcon biti zanimljiv, pogotovo tradicionalni Starcraft 2 turnir koji će okupiti najbolje igrače iz celog sveta.

Kompletan raspored panel-a na kojima će se raspravljati o raznim segmentima njihovih igara (muzika, dizajn grafike, balans, itd) možete pogledati u tabeli ispod (sva vremena su za našu vremensku zonu), a link za video prenos . Od navedenih sadržaja svakako vam preporučujemo da pogledate uvodnu ceremoniju na kojima šefovi  Blizzarada tradicionalno objavljuju najveća iznenađenja.

 

 

Komentari: