Detalji o “Independence day 2”

Nemački režiser objavio je nove podatke o nastavku poznatog filma iz devedesetih.

Roland Emerih (Roland Emmerich), uglavnom poznat po filmovima koji uključuju razna uništenja sveta, naveo je da je razvoj nastavka filma “Independence day” stopiran.

Fox, kuća koja je stala iza projekta, nameravala je da se film pojavi u 3D tehnologiji ove godine, ali definitivno ništa od toga. Takođe, poznato je da se zapravo planira snimanje dva nastavka, nazvanih “ID Forever Part I” i “ID ForeverPart II” (linearno vezani, koji bi se pojavili u bioskopima u razmaku od najviše 12 meseci).

Zaplet bi bio smešten 20 godina u budućnost u odnosu na prvi deo, i pratio novi talas vanzemaljske invazije. Međutim, budućnost u filmovima bi bila paralelna i izmenjena u odnosu na našu, gde je Zemlja usvojila sve nove tehnologije preostale od prvog invazionog talasa, prvenstveno antigravitacione uređaje koji su spojeni sa ljudskim letelicama.

Očigledno je da će fokus ponovo biti na vazdušnim bitkama, i zna se da bi Bil Pulman (Bill Pullman) rado ponovo učestvovao. Nadamo se da će u narednim mesecima Fox staviti veći fokus na ove projekte.

Hvala Firstshowing.net na originalnoj vesti.

Komentari: