”Deus Ex” postaje film

Prema novim informacijama, glasine o ekranizacije poznatog cyberpunk serijala video igara nisu bile netačne.

Projektu će se kao režiser priključiti Skot Derikson, koji je do sada uglavnom radio na hororima poput ”Sininster” i ”The exorcism of Emily Rose” . Naučno fantastično ostvarenje koje potpisuje jeste ”The day the Earth stood still”, što svi pokušavamo da zaboravimo. Scenario će se bazirati na poslednjoj i veoma uspešnoj igri iz serijala, tojes ”Deus Ex: Human Revolution”, i pratiće Adama Džensena, bezbednosnog operativca sa specijalizovanim mehaničkim udovima i namerom za rasvetljavanjem globalne zavere. Očekivano, Derikson je naveo da je veoma uzbuđen povodom mogućnosit koju je dobio, i da jedva čeka da ga prebaci na veliko platno.

Sve je to lepo i fino, ali iz nekog razloga, i dalje vidimo Kiano Rivsa u katastrofi od filma i sa zebnjom čekamo ”Deus Ex”, posebno prenošenje malo kompleksnijih ideja o budućnosti čovečanstva koje se sjedinjava sa tehnologijom.

Hvala Joblo.com na originalnoj vesti, a u nastavku pogledajte trejlere iz poslednje Deus Ex igre koje možete odigrati na PC, Playstation 3 i Xbox 360 platformama.

Komentari: