Drugi trejler za ”John Dies at the End”

Pogledajte prizore iz filma koji se u najmanju ruku može opisati kao veoma, veoma čudan.

Delo predstavlja adaptaciju istoimenog romana koji je prvo objavljivan na internetu u nastavcima tokom 2001, a štampano izdanje dobio 2007. godine. Zaplet prati dva mlada čoveka, Džona i Dejvida, koji u malom američkom gradu probaju novi ulični narkotik koji obećava iskustvo koje menja percepciju vremena i prostora. Nakon konzumiranja, njih dvojica neočekivano uviđaju zaveru koja bi mogla da ugrozi celo čovečanstvo.

Srećom, priča kombinuje komediju i tripozni, uvrnuti horor, što nam se definitivno dopada u poslednje vreme (iako je većina filmova iz ovog žanra prosečna, vredi čekati dragulje poput ”The Cabin in the Woods”). Kako tagline filma navodi ”Da li ova dvojica mogu da zaustave nailazeći užas i spasu čovečanstvo? Ne. Ne mogu.”.

Od glumačke postave Pol Đijamati predstavlja najpoznatije ime, a njegovo prihvatanje ovog projekta uliva nam poverenje u krajnji rezultat, posebno jer je uključen i u svojstvu producenta. ”John Dies at the End” nas očekuje ove zime, a zašto smo već sada zainteresovani pogledajte u drugom zvaničnom trejleru.

Hvala Firstshowing.net za originalnu vest.

Komentari: