Ekipa snova se sprema za Terminator 5?

Danas su se pojavile veoma zanimljive vesti o novom Terminator filmu. Hе is back.

Danas je internetom odjeknula vest da je Arnold Schwarzenegger privatio ponudu studija Pacificor (koja je vlasnik televizijskih i filmskih prava franšize) da glumi u petom delu Terminatora! Ova vest je dodatno poboljšana kada smo čuli da će možda u filmu glumeti Linda Hamilton i Michael Biehn (ne otpada mogućnost da se pojavi čak i Edward Furlong)! Studio Pacificor je pokrenuo ovaj projekat posle konsultacija sa Tajvansko-Američkim režiserom Justin Lin-om (najpoznatiji po režiji “Fast and Furious” franšize kao i jedne od najboljih sitcom epizoda u poslednjih par godina – Community S01E23 “Modern Warfare” ) koji je studiju doneo ideju da se radnja filma odvija u 2012. godine u Los Angelesu i prati život Sare Konor koja je preživela početak rata protiv Skynet-a.  Radnja ovog filma će poništiti postojanje trećeg Terminator filma, ali sa sigurnošću mislimo da niko neće žaliti zbog toga.

Film još uvek nije obezbedio budžet ali taj mali problem će sigurno biti rešen veoma brzo. Za kraj, evo ohrabrujućih reči režisera:

“It’s still very early on, but I don’t want to make a movie where it’s just showing off [technology and special effects]. I want to support the human elements. If you don’t have humanity, then it just becomes robots.”

Komentari: