Fantastika ovog decembra na HBO

Photon Tide je za vas izdvojio dela koja vas ovaj decembar očekuju na Home Box Office.

HBO:

ABRAHAM LINKOLN: LOVAC NA VAMPIRE – Vizionari Tim Barton i Timur Bekmambetov donose svežu i novu priču o mračnim i krvožednim vampirima, zamišljajući tajni život omiljenog američkog predsednika kao najvećeg lovca na nemrtve u istoriji.
VANZEMALJAC POL – Dva prosečna britanska zaluđenika za naučnu fantastiku učestvuju u međuplanetarnoj avanturi posle susreta s vanzemaljcem tokom boravka u Oblasti 51 kada postaju mete sveopšteg lova.
NOVOGODIŠNJI FILM IZNENAĐENJA – novogodišnja skrivena premijera 1.1. u 00.10 h!

 

HBO COMEDY:

FRANKENVINI – U filmu Tima Bartona „Frankenvini“, mladi Viktor izvodi naučni eksperiment kako bi oživeo svog voljenog psa Sparkija, ali suočava se sa slučajnim, ponekad čudovišnim, posledicama.
PET LEGENDI – Čarobna priča o legendarnim čuvarima – Džeku Frostu, Uskršnjem Zeki, Deda Mrazu, Zubić Vili i Peščanom Čoveku. Kad zli Pič zapreti da će preuzeti svet, naši voljeni junaci moraju zaštititi dečje snove.
VANZEMALJCI U KOMŠILUKU – Četiri čoveka formiraju komšijsku stražu da bi se izvukli od svakodnevnih porodičnih obaveza i otkrivaju vanzemaljsku zaveru o uništenju Zemlje. Ti nespretni junaci postaju jedina šansa Glenvjua pokušavajući da spasu komšiluk, ali i svet.

 

CINEMAX:

ROBOT I FRENK – Film govori o Frenku, ostarelom kradljivcu dragulja i ljubitelju knjiga. Jedini prijatelj mu je bibliotekar, sve dok mu odrasla deca ne kupe robota batlera koji će brinuti o njemu. Njih dvojica će uskoro okušati sreću kao pljačkaši.
MAD MAX: NOĆ ŽIVIH MRTVACA – Posle izloženosti radijaciji, mrtvi izlaze iz svojih grobnica kako bi jeli žive. Barbara se zaključava u udaljenoj kući zajedno s petoro ljudi. Preživeće samo jedan.

 

Ukoliko vam nešto od deluje zanimljivo, više detalja pronađite na HBO i HBOGO!

Komentari: