Film o Rodu Serlingu

Čovek koji je, obučen u crno odelo, mnoge generacije godinama uvodio u svet nestvarne misterije, dobiće sopstvenu biografsku dramu.

Bez obzira što je prošlo više od 40 godina od smrti njegovog tvorca, koncept serije TWILIGHT ZONE nije izgubio privlačnost. Pored toga, u međuvremenu, pojava mršavog, visokog čoveka u savršeno skrojenom odelu, koji prepoznatljivim glasom upućuje gleaoca u početak svake epizode, postala je globalno prepoznatljiv fenomen popularne kulture.

Manje poznata je činjenica da je taj čovek Rod Serling, koji je ujedno i tvorac serije.

Ovo će se verovatno promeniti ubrzo, budući da je produkcijska kuća Bureau of Moving Pictures najavila film o Serlingovom životu. Koliko je poznato, biografske drama baviće se periodom pre njegovog astronomskog uspeha, počevši sa vojnom karijerom u 2. Svetskom ratu koji je proveo u na ratištima Pacifika kao padobranac (uz adekvatnu količinu neobičnih i opasnih događaja), preko kasnijeg ulaska u svet šou biznisa.

Pisac Stenli Vajser, najpoznatiji po filmovima franšize WALL STREET, dobiće zadatak da ovaj deo njegovog života pretoči u filmsku formu.

Uvek nam je drago kada Holivud iskopa neobične priče koje još uvek nisu dobile desetine prepričavanja. Naravno, kao što i većina stranih filmskih portala primetila, ostaje samo pitanje ko će glumiti glavnu ulogu.

Kome bi po vama savršeno stajalo to crno odelo?

Komentari: