Pozdrav

Ovde [australija] se serija prikazuje na TV, tako da gledam od pocetka... Moram reci da sam slatko iznenadjena, i sretna sto je serija tako razlicita...
Nekome se nije svidela kamera, dok ja mislim da je to jedna od najboljih stvari vezano za BSG. Razlicito je, nije se uradilo u 'mainstream' mediji prije, itd itd itd...
Ovde je toliki 'buzz' napravila serija, da se u poslednjih 8 godina ne secam da je ijedna serija to uradila... Pogotovo ne SF. A na to sve, na istom kanalu ce se poceti uskoro pokazivati 'the 4400s'... [u skoro isto vreme su se pokazale mini serije za obe epizode, tako da je sf u 'centru paznje' trenutno]...
Starbuck je definitivno najbolji karakter... nisam gledala orginalnu seriju [iz 70s] tako da ne znam kako je tamo taj karakter predstavljen, ali djevojka je stvarno dobar glumac, i stvarno je karakter dobro razradnjen...
Kapetan Adama mi se ne svidja toliko, zato sto je toliki vojni lik, itd itd, i malo ima 'shovinizma' u njemu, tako da...
Appolo je ok, tipican amerikanac / pilot, samo mu fali americka zastava...
Jedina poznata [za mene] glumica jeste presjednica, tako da... nju sam gledala u nekim drugim stvarima [barem mi se cini] tako da vidim da jeste dobra glumica, mada mi se njen karakter ne-svidja najvise... vjerujem da joj fali dosta dubine ['depth']...
Sve u svemu, svake srede gledam seriju

[iskreno, ni jednu drugu ne gledam, tako da...]