Kao sto rekoh, prolazi mi kroz ruke sve i svasta, nekad dosadno, nekad zanimljivo, a ponekad i ... egzoticno. Video sam pre neki dan Constellation Quest u Sherlocku pa mi je doslo da okacim sliku. Doduse ovako 'nasuvo' jeste lame, zato sam ga i stavio na PhT sajt. Ali dobro, poruka primljena, treba biti kreativniji... Treba da smislim neku shemu a la Amelija Pulen i ona drugarica koja nosaka onog patuljka po svetu.
In other (somewhat related) news. Mislio sam da je ono, zapecacena DHL plasticna kutija osigurana na X hiljada eura maksimum sigurnog prevoza. Velika greska. Ozbiljne igracke se prevoze u ovome:
http://support.cargoguard.net/DHL/index.phpZnaci, ladno kutija ima svoj GPS, GSM primopredaju, sa sve posebnim senzorima koji detektuju promenu temperature, pritiska, oscilacije i sta sve ne. Otvara se digitalnim "kljucem" preko USBa. Neki ljudi bas imaju vremena za razmisljanje (i razvijanje paranoje). Naprosto ocekujem da ce jednog dana u TO polju stajati "Bond. James Bond". Ili makar Mr. Evil