Drago mi je da makar nesto u zivotu moze da te zadovolji.
Ne kapiram covece. Ne zadovoljava me, nemam nikakve pozitivne emocije zbog toga sto stvari idu ovako. Stavise, krivo mi je - ako ta igra izadje i bude dobra, igracu je i to je super stvar. Ali lik je ocigledno prevarant, cak i da uspe da napravi igru je tako, a sve vise je primera gde se vidi kakav je. Kao recimo onaj lik sto trazi svojih $25.000 nazad a oni nece da mu vrate. Ili ovo sto su zeznuli Crytek, mislim, iz te tuzbe meni poprilicno deluje da nisu bas fer. Nije ni Crytek cvecka, koliko vidim, sudija je i kod jednih i kod drugih nasao zamerke, ali ne vidim kako je tu “Crytek gonna Crytek”? Brate, taj Kris Roberts je mufljuz i fanovi to treba da shvate, u suprotnom ce samo biti jos takvih ljudi u industriji.
Ne vidim kako mene to zadovoljava, sve to mi je otuzno. Mnogo vise bih voleo da je sve to ok - fali dobrih svemirskih igara na trzistu. Cak i posle svega ovoga ja se nekako nadam da ce to izaci i biti ok, iako je taj lik uzasan.
Mislim, hajde da te pitam direktno. Jesi ti backer, jel? Sta jos taj covek treba da uradi pa da shvatis da ti je obecao nesto sto ti nije deliverovao, a da ti je uzeo pare. Mislim, da bude u vecitoj alfi? Da ti trazi jos para? Sta treba da uradi pa da prestanes da ga branis?
Jos jednom da naglasim - mene igra interesuje. Kada okacis neki video koji je zanimljiv, ja pogledam. Ono sto je dobro u igri, stvarno je dobro. Ja ne kritikujem igru, ja kritikujem njegov business practice.