Ha ha, totalno originalni joke koji nisam nijednom cuo do sada. 
Inace, hoces sledecu igru CDPRojektRed-a kupiti 2077 godine?
Ne shvatam fazon, posto Cyberpunk 2077 izlazi 16. Aprila 2020.
Ne znam sto te to licno pogadja, nije da si investitor ili tako nesto. Star Citizen da sutra izadje, projekat bi i dalje bio prevara, s obzirom na to sta su obecavali kada su uzimali pare. I treba ih zezati zbog toga. To nije usmereno ka fanovima, usmereno je ka prodavcu magle Chris Robertsu.
I pre nego sto bilo sta kazes - da, alfe izgledaju impresivno (super mi je i dizajn i prezentacija, sve), ocigledno je da se nesto radi, ali kakve to veze ima? Po toj logici, Anthem su svi trebali da docekaju rasirenih ruku, a posle 7 godina developmenta, BioWare je samo trebao da doda "Alpha" uz ime igre i sve ok. Jel to?
I treba svi da se sprdaju s time a ne da tapsu kad taj mufljuz izadje na binu. Vec sam to pomenuo, ali svo zezanje s Kojimom i Death Strandingom (sve FedEx sale i slicno) je skroz drugi level u odnosu na Robertsa. Kojima je fucking napravio igru, imao je viziju, imao je ideju - rekao je nesto. I igra mu je, iskreno, super. Nisam jos presao, ali Death Stranding je, po meni, odlicna igra. Jos vaznije,
jeste igra. Ono, nije demo, nije alfa - igra je.
Nevezano za to - posto stvarno nemam stomak da gledam Robertsova lupetanja - jesu rekli kada ce Squadron 42? To mi em deluje kao nesto sto me najvise zanima, em nesto sto mozda stvarno i izbace. Jel su nesto rekli na tom con-u? 2020. je poslednji datum za koji sam cuo.