Ono što meni jako smrdi je to koliko su (loše) nameštene te prezentacije. Smrdi mi na No Man's Sky prezentacije kad se na kraju ispostavilo da su svo vreme prikazivali skriptovane događaje da sve deluje tako uzbudljivo i prelepo. Pogotovo na ovoj poslednjoj prezentaciji. Ništa od toga se nije desilo slučajno, na slučajnom delu plajnete, sve je debelo isplanirano za prezentaciju. U kom slučaju nije uopšte toliko impresivno. Da ne pominjem onaj deo kad kao na kraju dođu do nekog broda i lik kaže "what an interesting ship" i onda ga KAO Robers zaustavi jer su KAO previše pokazali. Kao ima još toliko contenta i slučajno im eto iscurelo nešto što nije trebalo da bude tu. Fake as hell.
Igra je i dalje, što se mene tiče, neigriva. Postoje ti moduli i oni funkcionišu u smislu da možeš da letiš brodom, možeš da pucaš. Ali dok se to ne uveže, niko nema pojma da li je igra kao celina igriva, da li će ikome da drži pažnju (ista priča sa No Man's Sky). Mislim da su sa toliko para i slobode kreativnog pravca, što Bear kaže, do sada mogli nešto mnogo konkretnije da naprave. Ili je očajno rukovođenje projektom ili je očajna vizija. U prvom slučaju nešto može još i da bude od ovoga, ali što Ivan kaže, do 2020. U ovom drugom slučaju ispašće No Man's Sky all over again. Sve će biti na svom mestu, ali igra jednostavno neće nikome biti zanimljiva posle dva dana.