Ja ću verovatno da se pridružim. Svakako imam neku lekarsku intervenciju pa treba da mirujem par nedelja (napokon sam negde gde mogu svaki vikend na skijanje/hike/štagod i onda se naravno Marfi umeša). Bolje nego da bindzujem nešto na Netflixu, valjda.
Opet menjaš pol? Pa dokle?
Enivej, obavezno malo pogledaj nove mehanike istraživanja i, ako imaš vremena već sad, uloži jedno 2-3 sata gameplay-a da unlock-uješ Guardian FSD Booster. dodatnih 10.7 ly jump range-a je fenomenalan upgrade. 1000 ly sada prelazim u 17 skokova, a do juče mi je trebalo 24. I ajde da vidimo, ako imaju squadrone neke, da upadnemo u isti.
Ja sam bio do Beagle point i nazad, i stvarno ne bih imao zivaca ponovo...
Ja ne znam da li ću izdržati do Beagle Point, ali dve stvari su mi sad ključni razlog što krećem tamo:
1. Društveni element - izludeo bih da idem sam. Ovako sa raznim dešavanjima i druženjima na raznim waypoint-ima imaću motivaciju za dalje. Ako ne budem imao, jednostavno ću se okrenuti i nazad.
2. Unapređeno istraživanje - više nije onaj dosadni jump-honk-scoop loop. Ne znam samo da li multicrew istraživnje ima smisla. Ajde uskoči kod mene na brod dok budem na ekspediciji baš da probamo.