Forum ponovo radi!
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Citat: Ivan 23.02.2019 10:31:24Obicno ti navodis takve kritike.... a sad odjednom su placene. Gde ima dima... Citat: Ivan 23.02.2019 10:31:24 Nemoj mi reci da si pao pod uticaj svih onih Captain Marvel is Woke videa?Brate, jel mi verujes da ni nemam pojma sta je to, a kamoli da sam pao pod uticaj...
Obicno ti navodis takve kritike.... a sad odjednom su placene.
Nemoj mi reci da si pao pod uticaj svih onih Captain Marvel is Woke videa?
Pepe bros se jedu.
Citat: Deadpool 11.03.2019 16:55:26Pepe bros se jedu.Ne kapiram.
Citat: Aca 12.03.2019 10:12:16Citat: Deadpool 11.03.2019 16:55:26Pepe bros se jedu.Ne kapiram.Misli na alt-right masu koja se lozila da ce film da propadne zbog toga sto je Brie Larson dala izjavu da zeli vise diversity-a medju novinarima. To su oni nekako preveli u “Brie Larson mrzi bele muskarce i sada ce unistiti Marvel”. Digla se cela frka i YT je prepun videa kako je Captain Marvel pukao.
Marvel Studios is reportedly set to produce a new animated anthology TV series, based on its popular “What If” comic book series, which will air on the upcoming Disney+ streaming service.Kevin Feige and Marvel Studios will oversee the series which will NOT be canon in the Marvel Cinematic Universe. Instead, the stories will explore how the Marvel Cinematic Universe might have unfolded if key moments in its history had not occurred as they did in recognized canon.One of the episodes, for example, will explore the idea of ‘What if Loki had found the hammer of Thor?’. Each episode will follow a whole new scenario twisting up the MCU canon (and NOT the comic canon).
Dobre su im uniforme. Samo mi nije jasno kako će AntMan da se smanji ako nema baš ono svoje odelo.
Losa vest. Uvoznik Endgame-a za Srbiju Taramount je potvrdio da ce film poceti sa emitovanjem kod nas tek 9. maja, dve nedelje posle svetske premijere.Pomeraju film zbog... USKRSA./very slow facepalmNije ni cudo sto mladi napustaju Srbiju.