Odgledah najzad i ja. Odlično. Stvarno je Marvek ispekao zanat. Par stvari mi nije jasno:
Postoji 5 year gap za neke likove. Antman se sad vratio ćerci koja je 5 godina starija i vidno druačija. To se nije resetovalo na kraju. Ali Spiderman se vraća u školu u izgleda isti razred i onaj njegov drugar izgleda isto kao i on. Zar on ne bi trebao da bude na fakultetu sada i vidno stariji?
Super mi je kako kapetan sad može da koristi čekić što je indikovano u Avengers 2 kad su se takmičili ko će da podigne čekić i kod Stiva se maaaaaalko pomerio, niko nije video sem Tora. Ali odakle mu sposobnost da baca munje? Zar nije čekić ono samo fokusirao Torovu moć koju je on imao i bez čekića?
Ovo sa ženama, ista scena je bila i u Infinity War. Black Widow, Okoye i Scarlet Witch se bore protiv one vanzemaljke. Sada ih je samo više. Ali, da, što bear kaže, stavljaju group identity iznad likova i taj momenat me je trgao da skontam "Ah da, ništa ovo nije stvarno, gledam film" umesto da uživam u radnji. Ali nije da mi je to nešto upropastilo, samo je nešto što registrujem na trenutak i povratim se.