Niko nije komentarisao pa da ja ovde kazem: meni je Microsoft opet cool. Ono, koristim OS X vec godinama i najvise volim taj OS, ali Windows 10 mi je prvi Windows u dugo vremena koji bas zelim da probam. I zbog kog zelim da kupim novi PC. I super mi je nova filozofija koju imaju - services first. Zapravo razmisljam da predjem sa Google servisa na njihove. Google mi je postao tako konfuzan i arhaican po mnogo cemu. Ne sumnjam da su verovatno najbolji i dalje u nekim stvarima, ali kada vidim kako Outlook lepo izgleda, kako One Drive izgleda lepse od Google Drive-a, kako Office 2016 izgleda FANTASTICNO - i ima isti dizajn i na PC-u i na iPadu i bilo gde - stvarno razmisljam da se drzim Apple/Microsoft kombinacije. Surface je jedini tablet koji bih koristio pored iPada i - u isto vreme - jedini laptop koji bih koristio pored MacBook-a. Windows 10 mi deluje kao odlican OS koji je brz, lep i efikasan.
Ne znam sta vi mislite o svemu ovome, znam da ovde ima puno Google fanova, pa me zanima vase misljenje.