I za manje, ja sam uzeo od (preporucenog) uvoznika za 345 a cak je dostava bila free

Ozbiljno - jedan dan sam samo tako bio u fazonu "ma, hocu da uzmem" i sutradan je konzola bila tu.
Sto se tice igara koje ne stizu na PC, nije bas da ih ima puno. Heck, cak i Final Fantasy i Metal Gear igre stizu na PC, ko voli te japanske
gluposti ahem, specificne fore. Ok, Last of Us je jedan od tih naslova (i igracu ga), kao i par Sony-jevih ekskluziva, ali rekao bih da je sve manje console-only igara. A Sonyjeve ekskluzive, barem ove najavljene, su poprilicno lejm. Bloodborne? Please. Uncharted 4 mozda bude ok, ne znam, nisam igrao prethodne delove mada me prica i setting uopste ne privlace. Ali svi tako hajpuju, pa hajde, mozda probam.
Ne, ja sam PS4 uzeo zbog toga sto je mnogo povoljnije resenje od budzenja PC-a. I zadovoljan sam, zaista. Ali, da se ne zavaravamo, izbor igara nije razlog da danas bilo ko uzme konzolu, a po najmanje PS4 (Xbox jos i ima neke ekskluzive koje su vredne, poput Halo, Tomb Raidera i Gears-a).
Ali za cenu za koju se sada moze naci, zaista predstavlja veoma povoljno gaming resenje. Samo GPU potreban da u istom kvalitetu tera Witchera ili Arkham Knighta kosta maltene kao ceo PS. A to sto je tako smooth i seksi i radi sve tako lepo je dodatni plus. Kontroler je takodje iznenadjujuce dobar u poredjenju sa prethodnom generacijom koju sam probao i sada mi je u rangu Xbox One kontrolera, sto ce reci, na samom vrhu.