Jel se meni pricinjava ili oni pokusavaju da provuku kreiranje Borg-a sa ovom stanicom koja evoluira? Meni je svakako vec totalno besmisleno postalo to masovno uguravanje stvari iz ST-a...zar nije inicijalna ideja ove serije bila nesto novo a ne serija za stare fanove ST-a?
U svakom slucaju, bio sam nesto opterecen poslom,nisam ni primetio da sam propustio dve epizode, a uredno sam pogledao Flash, Arrow, DC legends...i tako

Mozak sam odstranjuje seriju.
Vi to recitije i vestije objasnjavate ali ja ovo gledam kao jednu mesanu salatu...prvo su hteli da prave nesto odvojeno, pa onda redizajn...sada imam utisak da guraju sve na silu,sto vise asocijacija na ST, konflikta izmedju nebitnih (ne razradjenih likova) i lazne drame...bas sam izgubio poentu i pravac u kome idu sa pojavom Pike-a,Spok-a i njenom kevom...kao negde ENT kad se izgubio sa Zindijima i onim sferama.
Ukratko,nazalost serija mi je irelevantna...sto mi nikad nije ST bio

Evo samo na primeru ovog gej mukice sto je vozao brod na spore...u zadnjih 5 epizoda, jedino sto radi je sto gleda tuzno i govori tuzno,srceparajuce,gledajuci u pod...mislim,nikad on nije bio pun zivota i veseo...ali to sto rade nije predstavljanje depresije ili slomljenog srca,nego nerealno prenemaganje :\
Imam jedno pitanje za sve nas...svi smo ovde (koliko ja mislim, stari Trekkiji...odrasli na drugom Trek-u) da li ste nekada upoznali nekog novog Trekija?

Mislim nekoga kome se Trek dopao na reload filmovima ili ovoj seriji? Cak ni neutralne komentare nisam cuo od ljudi koji gledaju filmove i serije,kao da ne postoji.