I naravno, shvatam. You don't give a sh!t zasto ne radi, i to je OK. I do give a shit i radim na tome da vas to manje boli svaki sledeći put dok ne stignemo do neke software-nirvane.
Pazi, ruku na srce, i na macOS stvari umeju da se zeznu nakon update-a (mada, uglavnom aplikacije, 3rd party drajveri umeju u beti da se zeznu, pa obicno sve srede do izlaska full verzije). Ali sta je kljucna razlika? Sigurno pogadjas: sto te na macOS ne teraju da update-ujes. Vecina ljudi ne update-uje svoje radne masine bar prva dva meseca - bas zato sto stvari mogu da podju naopako u sred projekta.
Mislim, uz svo razumevanje Microsoftovih problema i sve to sto ti pricas, kako ja sad da se ne brinem ako radim na Windowsu nesto ozbiljno? Ono, 3ds Max je poznat da ako malo jace kines, stvari odu dodjavola i svaki update je lutrija. Dzaba sad sva ta prica da je tu Autodesk, a ne Microsoft kriv - kada je nama to mission critical softver koji moze sutra da prestane da radi zato sto je bio update a Autodesk se skoncentrisao na Windows 7 ili tako nesto.
Ja kapiram da resenje nije jednostavno, ali problem postoji i besmisleno mi je da se pravimo da je sve u redu.
@Achos - dude, ne znam sta da ti kazem osim ovo: ja kada mi stvari odu tako dodjavola, uradim lep clean reinstall sistema. Windows 10 je sada dobio i tu foru da vezes licencu za svoj nalog, tako da - wipe that sucker i instaliraj sve opet. Ode pola dana, ali bar je sve fresh i clean.