Ako imate samosklopljeni racunar, uvek je preporuka da sacekate koji mesec, early adopters and all, upravo da bi svi drajveri i djavolovi lepo legli i bili updateovani pa dok Win Update stigne sam od sebe, da vec sve sto treba bude na mestu.
Ako imate "pravi" racunar koji prolazi WHQL sertifikaciju (komplikovan nacin da se kaze "HP, Dell, Lenovo itd racunari"), update ce vam se ukazati kada ga proizvodjac istestira i da thumbs up da sve radi (surprise).
E sad, kao sto rekoh iz support rovova ako gledam slucajeve, u ogromnoj, ali ogromnoj vecini slucajeva nije problem u samom updateu nego je nesto vec zabrljano ili nacackano (nekako to uvek budu neki busteri, turbo drajveri, antivirusi i tako neki razni magicni servisi), a update onda samo lepo to triggeruje i pokupi lovorike za pravljenje problema ("pa sta ako imam ekser umesto osiguraca, sve je radilo dok ti nisi shiknuo tu grejalicu!"). Spori start task managera mirise na nesto sto upravlja background taskovima (ili je i sam neki background servis a la neki "pouzdani antivirus").