Meni je 'meh' jer izgleda kao precrtan klon Destiny...
Hey, you can never have enough Destiny!
Ali ozbiljno, meni ne smeta, tim pre sto je 3rd person. Ja to mnogo vise volim od fps. Plus, ovo radi glavni Bioware tim i najavili su ozbiljnu pricu, nesto sto ni Destiny 2 nece imati, ma sta obecavali. Konacno, ME Andromeda ima sjajan combat, tako da verujem da su ga "pozajmili" od Anthema (moja teorija je da tako nesto, samo jos bolje, uveliko pripremaju za Anthem i da su verziju tog sistema stavili u Andromedu) - pa bih jako voleo da to vidim u online coop igri sa dobrom pricom. Nemam pojma, ovo mi deluje bas kao igra za mene, cak i vise nego Destiny 2, koji takodje ocekujem s nestrpljenjem.
Coop online action RPG igre sa pricom i loot-om su nesto sto me privlaci i mogu da naprave 10 istih igara, ako su dobre, svih 10 bih igrao. A verujem da ce ovo biti dovoljno razlicito. Uostalom, mislim da je sve vise stvar u izvodjenju nego u originalnom konceptu. Dve igre na "slican" fazon (mada to jos ne znamo) samo povecavaju sanse da bar jedna od njih bude jako dobra.
Mislim da se vecina ljudi na ovom forumu manje interesuje za takve igre i to je ok, ali one imaju svoju publiku i mene najvise privlace.