Not so long time ago in a forum thread not so far away:
@Relja i Atilla the Bear
Da li je iko od vas dvojice u ovoj epizodi 'Forum Wars - Verbal and respectful' rekao da je koncept zenski superheroji losa ideja?
Ne, nismo rekli da je koncept ženskog heroja u srži loša ideja. Samo izvedba i forsiranje.
Zenski superheroji, bring em. Al samo zato sto je zena ne znaci da je lik dobar.
Jedino se bear nije jasno izjasnio, ali evo opet
Moje pitanje je zasto je povrsni zenski lik SJW, a povrsni muski lik nije?
Nije po svojoj prirodi, nego samo studiji nekad tako naprave. Razlog zašto one jesu, a muškarci nisu je to što ne postoji SJW pokret za prava muškaraca. Iz sasvim opravdanih razloga. Osim možda onih likova što kukaju na netu što nemaju dovoljno seksa i krive žene, ali te niko ne shvata ozbiljno i promovisanje njihovih vrednosti bi definitivno bio užasan PR dok je promovisanje jednakosti polova (pri tom se misli da poboljšanje uslova za žene), uvek dobar PR. Ovo je ko da pitaš a što je sad rad sa pandama dobrotvoran rad, a rad sa kerovima ne toliko. Zato što su Pande ugrožene, a psi nisu.
Muški lik ne može da bude baziran na SJW, dok god se muškarci u realnosti ne nađu u ugroženoj situaciji.
Wonder Woman je totalna debilana od lika sa svim lošim porukama. According to me. Mogla je da bude skroz super lik, ali eto nije. Ispala je SJW glupost. Ne zato što je žena, nego zato što su scenaristi tako napisali lik.
Ne znam ko je Cpt Marvel kao i bear, nemam problem sa Ray.