Završio sam uz
sporadičnu upotrebu trainera.
Šta znam, ne mogu da kažem da je loša, ali ni da je dobra igra.
Ko se loži na Dark Souls, biće mu i ovo zabavno. Što se mene kao casual igrača tiče, definitivno ne.
Pros:
- Najlepša Darksiders igra do sada, unreal 4 radi svoj posao sjajno.
- Environment i creature dizajn je standardno dobar.
- Fury je badass woman.
- Odličan combat, kao i uvek.
Cons:
- Često nelogično postavljeni Vulgrim checkpointi. Naprosto nisam više imao živaca više da tabanam po deseti put od udaljenog checkpointa do bossa samo da bi me ubio dok ne zapamtim njegov pattern.
- Nedostatak mape. Da, volim jebene mape.
- Neprijatelji leveluju zajedno sa Fury, te je samim tim i obesmišljeno. Ako dragi developeri niste znali, 1x0 i 500x0 daju isti rezultat.
- Apsolutno neimpresivne moći. Čak se i Fury u jednom momentu ruga kada se preko Force Hollow transformisala u namagnetisanu loptu: This is not what I had in mind when I said wanted more power....

- Evidentni bagovi kod navigacije. Igra zna da navodi igrača na nedostupne lokacije (da, i pored full empowermenta), te se moraju korititi serpent holes kako bi se zaobišle.
- Priča je sranje, ali realno to nikad i nije bila jača strana Darksidersa.
- Kraj je takođe kompletno nezadovoljavajuć i ne nudi nikakvu progresiju u priči. Isto važi i za extended i post credits.
When all is said and done, ipak smatram da je super što smo dobili kakvu-takvu Darksiders igru. Ovakve stvari se ne dešavaju često.
Uz malo sreće u prodaji, dobićemo (možda) bolji nastavak i nadajmo se, nekakav završetak priče.