Ja sam pre mnogo godina isto trazio sebi (da kupim nesto, kad brod u ST proleti u krupnom kadru da se sve trese

) pa sam svasta gledao i sreca je da sam tada radio sa koleginicom koja je profesionalni tonac,audio dizajner i tako to. Ona mi je preporucila ovo:
Harman Kardon Soundsticks II
Znam da imaju i wireless verziju, bass i okolo 7 zvucnika, svaka kombinacija je odlicna ali skuplja. Nisam joj verovao kada mi je preporucila, otisao sam u radnju da probam i odmah izvadio pare. Izgledaju jako sitni, skoro nevidljivi, veliki broj ljudi me je pitalo "odakle ti ide zvuk,iz TV-a??". Jacina im je neverovatna, bass drzim mozda na 5% a na maksimumu ceo orman pocne da osciluje

zvucnici izgledaju sitni ali bas kidaju za normalno slusanje tesko da ces ikada ici preko 60%. Najbolje od svega, koristim ih non-stop vec vise od 6 godina, zakaceni su mi na TV i komp pa prebacujem al je nesto uvek upaljeno i dan i noc.
Samo me jedna stvar kod njih nervira, kada je ulaz zvuka jako tih duze vreme...posle nekog vremena oni imaju stand-by da se ugase al to se desavalo bas retko kad neku losu kopiju filma gledam,kliknem negde misem i probude se.
Imao sam dve situacije, posto se u mojoj zgradi izdaje mnogo stanova da radnim danom dođu neki brđani iznad mene ili pored mene i puštaju neki skrnavet od muzike u 2-3 nocu...10 sekundi Iron Maidena na 80% i bass na max je uvek bilo dovoljno da utihnu

Malo su skuplji ali sam jako zadovoljan investicijom,izgledom i kvalitetom,topla preporuka.