Ghostbusters 3

U intervjuu na američkom The Dennis Miller Show, Den Ekrojd je izneo nove informacije o trećem delu serijala koji prati lovce na duhove.

Ekrojd je naveo da očekuje da snimanje počne sledeće godine, kao i da se nada da će Bil Marej učestvovati u projektu (bez obzira što ga zvanična IMDb strana već navodi u glumačkoj postavci).
Pored toga, on je objasnio zaplet: stara ekipa više fizički ne može da izgura borbu protiv natprirodnih sila (Ekrojdov lik doktor Rejmond Stanc izgubio je oko i ima loša kolena, a ostali nisu bolje ostarili). Zbog toga žele da pronađu i uvedu novu ekipu u posao isterivanja duhova.

Iako se spekuliše o učešću Ane Feris, Alise Milano i vraćanju Sigurni Viver ulozi Dejne Baret, Ekrojd je jedino naveo da mu se dopada glumac Matju Grej Gubler iz serije CRIMINAL MINDS. Ukoliko pristane, Gubler bi trebalo da preuzme ulogu nove verzije doktora Egona Spendlera, a da pri tome očigledno ostanu verni štreberskim okvirima ovog lika.

U poplavi novih nastavaka i novih vizija starih filmova i junaka, nije nikakvo iznenađenje da je nakon dve decenije neko izvadio iz fioke i Isterivače duhova. Kako za sada stvari stoje, krajem 2012. godine znaćemo kako bi sve to moglo da izgleda.

Interviju sa Denom Ekrojdom možete poslušati ovde.

Komentari: