James Bond Skyfall

Danas je najavljen naslov 23. nastavka popularne James Bond franšize koja će se pojaviti u bioskopima krajem 2012. godine, tačno na 50.godišnjici kultnog Bond filma Doktor No.

Jedna od najdužih i najpopilarnijih filmskih franšiza će sledeće godine dobiti svoj 23. nastavak, u kome će poznazi Britanski superheroj i tajni agent 007 opet pokušati da spase Englesku naciju i svet od nebrojenih opasnosti. Naslov filma će nosti naziv Skyfall i pokušaće da opiše događaje u kojoj James Bond-ov šef “M” (koga tradicionalnu glumi poznata glumica Judi Dench) biva napadnut od strane nepoznatog negativca iz njene prošlosti. Posle iznenadnog  napada na samo srce MI-6 udruženja, Bond će sesti u nekih od skupih Aston Martin auta, u gepek ubaciti par hiljada komada municije i eksploziva, i posetiti i Kinu, Instanbull i Štotsku. Ovaj put “bond devojku” će glumiti francuskinja Bérénice Marlohe, a glavni negativac će biti holivudski velikan Javier Bardem.

Posle višegodišnjh problema u koje je franšiza upala padom stuzdija MGM, film je tokom zadnjih godinu dana najzad dobio zasluženji budžet. Snimanje filma je počelo danas, a bioskopski gledaoci će moći uživati u ekplozivioj akciji koja će sigurno opravdati velika očekivanja fanova krajem Oktobra.

 

 

Kakvo mišljenje imate o James Bond franšizi, i da li željno očekujete ovaj nastavak?

Komentari: