Kraj ”Blood and Ice Cream” trilogije

Objavljeno je da će uskoro početi snimanje poslednjeg filma ove trilogije, a u nastavku saznajte zašto ste ipak čuli za nju i zbog čega bi trebalo da vam do ovog ostvarenja bude stalo.

Prvi deo trilogije je SHAUN OF THE DEAD, drugi deo HOT FUZZ, a treći film bi trebalo da se zove THE WORLD’S END. Svaki film uključuje jedan od sladoleda različitog ukusa (što je ujedno i jedino što ih povezuje), a nastao je u veoma neobičnim glavama režisera Edgara Rajta, pisca/glumca Sajmona Pega, i uz pomoć Nika Frosta.

Prvi deo je bio romantičan zombi film, drugi pandurska komedija, a treći bi trebalo da prati grupu prijatelja u srednjim godinama koji se vraćaju u rodni grad da pokušaju da ponove ”pub crawl”, tojest veče serijske posete pabovima i serijskog napijanja koje im nekoliko decenija ranije nije uspelo. Isto veče je, međutim, i termin kada, na neki način, počinje apokalipsa svetskih razmera koju jedino oni mogu da spreče.

To je bar sve što je trenutno poznato.

Studio Deadline je prihvatio scenario i snimanje ili bar predprodukcija bi trebalo da počne ovog septembra.
Rajt/Peg/Fros je kombinacija koja očigledno voli fantastiku, loše akcije i slične stvari, pa se zato bez bilo kakve dileme radujemo ovom parodičnom filmu i finalizaciji trilogije o sladoledu.

Komentari: