Lovac i NLO

Kada je pošao u lov u izolovani, pustinjski deo zapadne američke države Nevade, Robert Picer nije ni mogao da pretpostavi šta će ”uhvatiti”.

Njegovo tumaranje prekinu je neverovatan prizor na nebu. Kada je Picer ugledao objekat kakav nikada nije video u životu, izvadio je telefon i uslikao ga. Ubrzo, isti objekat se polako spustio gotovo direktno ispred njega, jedinu osobu u krugu od mnogo kilometara. Jaki vetrovi su ga pomerali po tlu, pa ga je Picer osigurao tako što ga je vezao za kamen.

Prvo potpuno zbunjen, Robert je povezao o čemu bi moglo da se radi kada je ugledao nalepnicu JP Aerospace, privatnu svemirsku kompaniju. Kada ih je kontaktirao, dobio je kompletnu priču: objekat je zapravo bio balon koji je trebalo da vrši merenja i ispitivanja na ivici svemira, ali je jedan od njegova dva helijumska balona pukao tokom uspona, zbog čega se letelica polaku spustila.

Iako nije vanzemaljske prirode, a imao je status NLO-a samo nekoliko minuta, balon je ipak Piceru pružio sjajnu lovačku priču.

Komentari: