Mass Effect 3 demo

Kraj jedne od trenutno najpopularnijih naučno fantastičnih triologija u svetu video igara će od vas tražiti da zaštitie Zemlju od sigurnog uništenja. Opet.

Studio Bioware koji nas je godinama zabavljao svojim fantazijskim RPG igrama smeštenih u svet Faerûn-a (Baldur’s Gate, Neverwinter Nights) je u protekloj deceniji skoro totalno prebacio svoj fokus na naučnu fantastiku. Posle odličnog rada na Star Wars Knights of the Old Republic igri iz 2003. godine oni su oformili svoju unikatnu SF franšizu smeštenu par stotina godina u budućnosti u kojoj je sudbina opstanka galaksije pala u ruke mladog ljudskog vojnika koji je uzalud pokušavao da uveri sve oko sebe da će naša galaksija uskoro biti uništena ako se svi ne ujedine. Njegove reči upozorenja nisu bile dobro dočekane, i sada u dugo čekanom poslednjem delu Mass Effect franšize igrači će dobiti mogućnost za sami utiču na sudbinu galaksije. Mass Effect 3 će nastaviti tradiciju odličnih vizuelnih efekata, razgranate priče na koju možete dosta uticati, veoma akciono orijentisani  RPG  sistem igranja kao i po prvi put, prisustvo kooperativnog i multiplayer moda.

Demo za Mass Effect 3  se danas pojavio na PC-u i konzolama, a multiplayer komponenta će biti otključana svima u toku ove nedelje. PC demo možete skinuti besplatno preko Electronic Arts-ove aplikacije za kupovinu video igara – Origin.

 

Komentari: