Najavljen Marvel Universe

Na konferenciji za štampu, predstavnici kompanije Marvel i Gazillion Entertainment objavili su razvoj multiplejer igre po nazivu Marvel Universe, smeštenoj, kao što pretpostavljate, u univerzum Marvelovih super-heroja

Glavni pisac za igru, Brajan Majkl Bendis, koji je takođe radio na stripovima kao što su DAREDEVIL i ULTIMATE SPIDER-MAN, izneo je detalje o ovom projektu na kom se radi više od godinu dana.

Po njegovim rečima, igračima će biti ponuđena mogućnost da biraju između poznatih likova kao što su Spajder Men, Tor i Kapetan Amerika, ali i ženskih super-heroja.
Međutim, ono što je mnogo bitnije jeste podatak da će igra biti u potpunosti besplatna za korisnike.

Unutar nje, igrači će moći da troše novac na dodatne elemente (pretpostavljamo nadogradnja likova i slično), ali ništa od toga neće biti neophodno za celokupan igrački doživljal.
Strategija Marvela je jasna: privući novu publiku i zainteresovati ih za ovaj svet, što će značiti profit kompaniji u njenim ostalim granama.

Detalji o samoj igri nisu poznati (da li će zatevati skidanje instalacionog paketa ili ne), ali ogromne pohvale za odluku Marvela da igru od početka predstavi kao besplatan proizvod.

Dalji razvoj MARVEL UNIVERSA pratite na njihovom tviter nalogu @MMMSociety.

Komentari: