“Project Kronos” prvi trejler

Pogledajte veoma uzbudljiv trejler za film koji se najbolje može opisati kao “dokumentarni film iz budućnosti”.

U prvi opis smo uključili reč “uzbudljiv” budući da već osnovne informacije kombinuju nekoliko veoma zanimljivih strana. Režiser je čovek po imenu Hasraf Dulul (Hasraf Dulull), filmski radnik koji se do sada uglavnom bavio specijalnim efektima u delima kao što su “The Dark Knight” i “Hellboy 2: The Golden Army”. U slučaju dela “Project Kronos”, on je uspostavio saradnju sa kompanijom Adobe, koja mu je dostavila potrebnu tehnologiju za rad na ovom veoma neobičnom delu. Koliko se iz trejlera može zaključiti, priča u dokumentarnom stilu prati razvoj neljudskog entiteta koji je u dalekoj (ili bliskoj) budućnosti dobio zadatak da istražuje udaljeni svemir.

Premisa filma jeste misao Artura Klarka da trenutna ljudska bića, sa svojom biološkim karakteristikama, nemaju šta da traže među zvezdama, a kadrovi kombinuju stvarne snimke sa kompjuterski generisanim prizorima o potencijalnom načinu na koji je taj problem čovečanstvo rešilo.

Film izgleda veoma lepo (i, u neku ruku, introspektivno), a ideja je nesvakidašanja, pa gajimo velika očekivanja od ovog dela koji bi tek trebalo da se izbori za distribuciju. Trejler pogledajte ispod.

Hvala Firstshowing.net za originalnu vest.

Komentari: