Prvi trejler za Thor: The Dark World

Marvelova filmska adaptacija stripa Thor će nas krajem godine povesti u odličnu avanturu sa filmom Thor: The Dark World.

 

Marvelov film Thor je 2011. godine na nesvakidašnji način uspeo da adaptira stripski svet prepun magija u celovečernji film koji je doživeo ne samo veliki finansijski uspeh, već je i od svojih glavnih glumaca (Chris Hemsworth i Tom Hiddleston-a) napravio planetarno poznate ikone koje će sigurno u budućim decenijama imati šansu da se pojave u najboljim filmovima Holivuda. Ali, pre toga ćemo dobiti šansu da ih ponovo vidimo u filmu koji će sa svojom pričom pripremiti gledaoce za jedan od najočekivanijih filmskih spektakla 2015. godine – Avengers 2.

Tor: Mračni svet” je snimljen od strane režisera Alan Taylor (koji je nedavno radio na proslavljenoj HBO TV seriji Igra Prestola) uz pomoć  kompletne postava prvog filma Thor (Natalie Portman, Anthony Hopkins, Idris Elba)  kao i odličnim Christopher Eccleston-om koji će glumeti glavnog negativca. Film će se pojaviti u domaćim bioskopima 7. novembra.

 

Thor the dark world poster 1

Komentari: