Teaser trejler za Starcraft 2: Heart of the Swarm

Danas se na internetu pojavio prvi teaser trejler za dugo očekivanu Blizzard-ovu RTS igru Starcraft 2: Heart of the Swarm!

Prošlo je malo manje od godinu dana od kako nas je Američki gigant Blizzard Entertaiment počastio sa odličnom strateškom igrom Starcraft 2: Wings of Liberty. U njoj smo najzad mogli videti nastavak SF sage i rata između 3 svemirske rase koji je započet pre više od 12 godina, u dobu kada su kompjuterski entuzijasti mogli da sanjaju o papreno skupim Pentium II konfiguracijama. Prva ekspanzija Heart of the Swarm će se nastaviti na događaje iz prošlogodišnje igre, i opisaće dalji tok sukoba između nekoliko unutrašnjih frakcija svih rasa – Terrana (prognani ljudi sa zemlje koji su svoj dom našli u udaljenim delovima galaksije), Protosa (ponosnih visoko tehnoloških ratnika koji se spremaju za nadolazak davno nestale rase koja im je pomogla da se uzdignu) i Zergova (rasa mutiranih vanzemaljaca koja se otela kontroli i želi da osvoji ceo univerzum).

Sudeći po najavama, Heart of  the Swarm će u singleplayeru biti fokusiran na Zergovsku kampanju i njihovog vođu Kerrigan koja je na kraju prošle igre uspela da se vrati u svoju ljudsku formu (ali je pritom i izgubila kontrolu nad svojim beskrajnim kolonijama besnih vanzemaljaca). Uz malo sreće Starcraft 2: Heart of the Swarm će se pojaviti u prodaji tokom ove godine, a redakcija Photontide-a će nastaviti da vas obaveštava o svim novinama vezanih za ovu igru.


StarCraft 2 Heart of the Swarm Teaser Trailer by AceParty

Komentari: