The Amazing Spider-Man trejler

Sledeće godine u bioskopima će se naći četvrti Spiderman film u poslednjih 10 godina, ali ovaj reboot franšize ima šanse da bude još bolji od svojih prethodnika.

Andrew Garfield kao Spider-Man Filmski studio Columbia Pictures (prvobitno znan kako TriStar Pictures pre nego što ih je kupio Sony pre više od 3 decenije) trenutno vredno radi na postprodukciji najnovijeg Spiderman filma. Ovaj četvrti pokušaj ekranizacije popularnog Marvelovog stripskog junaka će sa sobom doneti reboot franšize (ponovno prepričavanje priče kako je mlađani Peter Parker bio ujeden od strane radioaktivnog pauka koji mu je dao moć), a ugloga glavnog glumca je prebačena sa Tobey Maguire-a na odličnog Andrew Garfield-a koji se proslavio prošle godine sa svojom ulogom u hit filmu The Social Network. Produkcija filma The Amazing Spider-Man nije bila laka. Naime, početni plan je bio da se film nađe u bioskopima tokom 2011 godine, ali taj datum je pomeren zbog toga što je prvobitni režiser filma  Sam Raimi (koji je režirao sva tri prethodna Spiderman filma) napustio projekat zbog insistiranja studia da se film što brže završi. Režisersku palicu je brzo preuzeo talentovani Marc Webb (500 Days of Summer), a premijera filma je zvanično najavljena za prvu nedelju jula 2012. godine.

Ispod možete pogledati prvi trejler ovoga filma, a vredi napomenuti da rad na specijalnim efektima i dalje u toku i da će sledeće godine biti sigurno još trejlera koji će pokazati raznorazne akcione sekvence.

Komentari: