”Totalni opoziv” rimejk

Uloge za novu ekranizaciju priče jednog od najuticajnijih pisaca naučne fantastike podeljene donose A-lista postavu, ali neka imena ne ulivaju poverenje.

Dobre vesti su da je odlični Brajan Kranston dobio ulogu Kohejgena, glavnog negativca, a u toku su pregovori sa Rosarijom Doson i Evom Mendez za ulogu Meline.

Glavna uloga pripala je Kolinu Farelu. Bez obzira na njegov talenat i solidan broj snimljenih akcionih filmova, dosta će zavisiti od načina na koji režiser Len Vajsman bude pristupio ovom filmu.
Ukoliko se odluči da na bilo koji način oponaša original iz 1990. godine, poređenje Farela i Švarcenegera biće neminovno, i najverovatnije prilično kobno za irskog glumca.

Međutim, najviše brine ponuda glavne uloge glumici Kejt Bekinsejl, inače supruge režisera. Vajsman je takođe koristio svog bračnog druga u UNDERWORLD serijalu, i ostaje pitanje da li je zaista bila prava osoba za tu ulogu.
Priče o favorizaciji na ličnom planu pratile su te filmove, a čini se da će pratiti i ovaj.

Uprkos svim imenima, verujemo da je ključno samo jedno: Len Vajsman. Sa skromnom biografijom (doduše, žanrovski vrlo adekvatnom), Vajsman dobija ogroman projekat.
Uspeo je da se izbori sa LIVE FREE OR DIE HARD, ali TOTALL RECALL je mnogo složeniji i izazovniji projekat.

Želimo mu sreću. Trebaće mu.

Komentari: