Trejler za Iron Man 3

Posle ogromne bitke u Avengersima, treći deo Iron Man franšize će nam prikazati veoma tešku borbu Tony Stark-a protiv jednog od njegovih najvećih stripskih negativaca. Pogledajte pun trejler!

Posle neverovatnog uspeha sa prvom fazom Marvelovih superherojskih filmova koja je kulminirana sa jedinim od najboljih i najuspešnijih letnjih filmova koje Holivud pamti, Dizni i Marvel imaju ispred sebe težak posao. Sa ogromnim očekivanjima publike i zadatkom da na još kvalitetniji način naprave “put” ka drugom Avengers filmu, ekipa koja je snimala treći Iron Man nije imala izbora nego da od sebe daju 110%. Ako je sudeći po svim najavama, oni su odradili odličan posao i sledećeg maja ćete u bioskopima moći da vidite film koji će vas upoznati sa najtežom misijom Iron Man-a. Robert Downey Jr. će se u filmu morati sukobiti sa Mandarinom, jednim od njegovih najvećih stripskih negativaca  koji će ga naterati da bez ikakvih resursa i pomoći ostalih superheroja pokuša da spasi sebe i svoje voljene.

Posebnu pažnju treba dati režiseru i scenaristi filma Shane Black-u koji je tokom svoje duge karijere radio na nekim od najboljih akcionih filmova u proteklih 25 godina (Smrtonosno Oružje 1 i 2, Last Boy Scout, Long Kiss Goodnight, Kiss Kiss Bang Bang). Ako u ovom filmu uspe da iskoristi sve svoje znanje,onda ćemo sigurno moći uživati u filmu sa fantastičnim osećajom opasnosti, razvoja likova, velikih rizika i napetog build-up-a ka završnoj akcionoj sekvenci – tj. sve ono što očekujemo od jednog odličnog akcionog filma.

Komentari: