Video Game Highschool

Web serija koja obećava. Upotrebivšli svoju popularnost koju je ostvario kratkim youtube skečevima, Freddie Wong je sakupio dovoljno novca preko Kickstarter-a da pokrene ovu seriju.

Fredie Wong, proslavljeni youtube filmadžija čiji stil odlikuju kratki i efikasni skečevi sa fenomenalnim specijalnim efektima, tražio je 75.000 dolara na Kickstarter-u (sajtu koji se bavi sakupljanjem novca za projekte), za pokretanje web serije “Video Game Highschool” (Škola za video igre). Do danas je dobio preko 250.000 dolara, a novac i dalje pristiže nakon što su se prve epizode ove serije pojavile na njegovom youtube kanalu.

Radnja serije je parodiranje tinejdžerskih srednjoškolskih filmova sa tipičnim konfliktima siledžija i štrebera, čirlidersica i onih manje popularnih, ali sa temom koja je potpuno netipična. Svi likovi se nalaze u veoma naprednoj, veoma teškoj školi za video igre. Humor je orijentisan ka igračima i igračkom slengu, a pojavljuju se i ostali poznati likovi iz pozamašne Youtube zajednice.

Predlažemo vam da pogledate prvih nekoliko epizoda:


 

Komentari: